WordPress SEO

Wesaca de specialist

Wat is WordPress SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat het mechanisme is om de quantiteit en kwaliteit van het verkeer naar uw website te vergroten door middel van organische zoekresultaten.

Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergegeven worden onder de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine en de relatie van een website met een betreffend zoekwoord.

Hoe werkt SEO?

U kunt een zoekmachine zien als een website die u bezoekt om een ​​vraag te stellen (of uit te spreken) en Google, Yahoo !, Bing of welke zoekmachine dan ook die u op magische wijze gebruikt, antwoorden met een lange lijst met links naar webpagina’s die zou mogelijk uw vraag kunnen beantwoorden.

Dat is waar. Maar heb je ooit nagedacht over wat er achter die magische lijsten met links schuilgaat?

Het werkt als volgt: Google (of een andere zoekmachine die u gebruikt) heeft een crawler die informatie verzamelt over alle inhoud die ze op internet kunnen vinden. De crawlers brengen al die 1’en en 0’en terug naar de zoekmachine om een ​​index op te bouwen. Die index wordt vervolgens door een algoritme geleid dat probeert al die gegevens aan uw zoekopdracht te koppelen.

Wesaca en SEO?

Wil je je website van SEO voorzien, is het tijd om die SEO-technieken toe te passen op een site, of het nu een gloednieuwe of een bestaande site is die je aan het verbeteren bent.

Wij kunnen helpen met bijvoorbeeld het selecteren van een SEO-vriendelijke domeinaam tot best practices voor het opbouwen van interne- en externe  links, site onderwerpen en tekst titels. 

Samen met een partner (e-Viva)kunnen we de meest ideale SEO voor je bouwen. Voor ieder budget hebben we een oplossing.

Laten we samenwerken

Heb je interesse in SEO en wat Wesaca voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Start een project NU