WordPress onderhoud

Wesaca de specialist

Waarom WordPress Onderhoud?

WordPress wordt voortdurend bijgewerkt om veilig te blijven en de prestaties voor zijn gebruikers en bezoekers te verbeteren. Als gebruikers het beste uit WordPress willen halen, moeten deze kernupdates worden uitgevoerd.

Website beveiliging

Websitebeveiliging is een groot probleem voor elk bedrijf, met name voor e-commerce websites waar persoonlijke gegevens worden opgeslagen en online betalingen worden gedaan. Hackers vinden het gemakkelijker om toegang te krijgen tot websites die niet zijn bijgewerkt, waardoor persoonlijke gegevens van klanten in gevaar worden gebracht en hackers de mogelijkheid wordt geboden om te voorkomen dat de website correct functioneert. Eventuele kwetsbaarheden en beveiligingsproblemen worden door WordPress-beveiligingsteams in elke versie van WordPress gedetecteerd en opgelost, waardoor de website en consumenten voortdurend worden beschermd.

WordPress Plug-ins updates

Plug-ins worden gebruikt om de functie van een website te verbeteren en elke plug-in doet iets anders. Hackers schenden vaak de beveiliging van websites via plug-ins, dus het is van vitaal belang dat deze plug-ins zo snel mogelijk worden bijgewerkt. Met plug-ins updates kan een website blijven functioneren zoals hij bedoeld was en op zijn best presteren.

Compatibiliteit

Het internet evolueert constant. Browsers en algoritmes voor zoekmachines worden voortdurend verbeterd en bijgewerkt en de technologie vordert. WordPress-websites moeten worden bijgewerkt om compatibel te zijn met deze wijzigingen. Als een website niet is bijgewerkt en compatibel is gemaakt met deze wijzigingen, is de kans groot dat de website niet correct functioneert.

Nieuwe functies

Updates van WordPress-website-onderhoud bevatten vaak nieuwe functies. Deze functies kunnen worden gebruikt om het uiterlijk of de functie van een website te verbeteren en zonder uw WordPress-website bij te werken, zijn deze functies niet beschikbaar. Als u niet over de nieuwste functies beschikt, hebben uw concurrenten de kans om verder te komen, omdat hun websites mogelijk beter en gebruiksvriendelijker zijn vanwege deze nieuwe functies dan die van u.

WORDPRESS ONDERHOUD EINDHOVEN

Wesaca, dé Webprofs is gespecialiseerd in het Content Management Systeem van WordPress. Inmiddels werken we al weer 8 jaar full-time met het content management systeem van WordPress.
Wij verzorgen de installatie van WordPress en WordPress thema’s, troubleshooting bij WordPress of webhosting problemen en het onderhoud van uw WordPress website op basis van een onderhoudscontract of bij calamiteiten op basis van nacalculatie.

Simple, Transparent Pricing

Wij hanteren een aantal standaard prijzen voor SSL-certificaten maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk.