+31 6 5074 1801 webmaster@wesaca.nl

WORDPRESS SSL CERTIFICAAT

WAT IS EEN WORDPRESS SSL CERTIFICAAT?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat het dataverkeer tussen de website en de bezoeker niet leesbaar is voor anderen. Vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) kan gestolen worden. Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat u op de goede website zit maar in werkelijkheid zit u op een vervalste website waardoor u gevoelige informatie weggeeft aan criminelen. SSL geeft een website identiteit.

WAAROM IS EEN SSL-CERTIFICAAT BELANGRIJK?

Het dataverkeer tussen de website en de bezoeker is goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden
Websites zonder SSL-certificaat krijgen een lagere waardering van Google
De echtheid van de website wordt gevalideerd door de browser van de bezoeker. Zo weet de bezoeker zeker dat hij op uw website zit en niet op een nagemaakte website (phishing)
Geen browserwaarschuwingen meer bij klanten i.v.m. niet vertrouwd certificaat
Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de ‘s’ achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat
De overheid (College Bescherming Persoonsgegevens) eist van u dat u een goed WordPress SSL certificaat gebruikt als u persoonsgegevens verwerkt
Creëert vertrouwen bij klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd
Vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een WordPress SSL certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een WordPress SSL certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!
GOOGLE EN BROWSERS
Het gebruik van een WordPress SSL certificaat (https://) wordt steeds zwaarder gewogen door Google. Een hogere positie in de zoekmachine vereist dus een SSL-certificaat. Vanaf 2017 gaan diverse vooraanstaande browsers de gebruikers een melding geven of de website veilig is. Bij het ontbreken van een WordPress SSL certificaat kan het hierdoor gebeuren dat de bezoeker de pagina verlaat.

Naast beveiliging zijn dit ook goede redenen om uw website uit te rusten met een SSL-certificaat.

Er zijn een aantal certificaat mogelijkheden:

  • Standaard: Voor een enkel domeinnaam (bv. domeinnaam.nl)
  • Multi Domein: Meerdere (sub)domeinen in één certificaat (bv. Shop.domein.nl / domein.nl )
  • Wildcard: Voor een onbeperkt aantal subdomeinen (bv. *.domein.nl)

KOSTEN WORDPRESS SSL CERTIFICAAT

Standaard: € 15,00 per jaar + eenmalige setupkosten €50,00

Multi Domein: op aanvraag

Wildcard: op aanvraag

Wij werken hard aan onze nieuwe website

Even geduld nog............
HOU ME OP DE HOOGTE
close-link
Click Me