+31 6 5074 1801 webmaster@wesaca.nl

WORDPRESS DOMEIN ADMINISTRATIE EINDHOVEN

Wesaca, dé Webprofs is gespecialiseerd in het Content Management Systeem van WordPress. Inmiddels zijn we al weer 4 jaar full-time met WordPress bezig.
Wij verzorgen de installatie, troubleshooting en het onderhoud van uw WordPress website op basis van een onderhoudscontract. Tevens verzorgen wij de gehele domeinadministratie van alle gangbare domein extensies.

Wij hanteren de volgende standaard tarieven voor jaarlijkse domeinregistratie:

.NL domein : € 7,50 (per jaar, excl BTW)
.COM domein : € 20,00 (per jaar, excl BTW)

Overige domeinnamen (.EU, .ORG, .BE, .DE, .SHOP, . SITE etc. op aanvraag)

LAAT UW DOMEIN ADMINISTRATIE UITVOEREN IN EINDHOVEN

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van WordPress onderhoud Eindhoven? Voor een perfecte maatwerk WordPress onderhoudscontract in Eindhoven komt u naar Wesaca, de Webprofs. Wij onderhouden WordPress websites in allerlei designs.  Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om van uitgebreide mogelijkheden gebruik te maken en zo snel een onderhoudscontract te vinden die binnen uw wensen en budget past.

WORDPRESS DOMEIN ADMINISTRATIE DOOR WESACA, DE WEBPROFS

U wilt uw domeinadministratie laten onderhouden in Eindhoven, maar wilt hier eerst van tevoren meer over weten? Neem dan vandaag contact op met Wesaca de Webprofs. Graag beantwoorden wij al uw vragen over het bouwen, hosten en onderhouden van een WordPress website en kunnen u daarbij meer vertellen over de mogelijkheden die u bij ons heeft op dit gebied. Uiteraard ben je altijd welkom om een keer een kijkje te komen nemen op onze website.

Wij werken hard aan onze nieuwe website

Even geduld nog............
HOU ME OP DE HOOGTE
close-link
Click Me